Начальника Одеського порту вивезли з реанімації

Четвер, 28 липня 2011, 10:57

Правоохоронці відвезли начальника Одеського порту Миколи Павлюка до Сімферополя.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на керівника прес-служби порту Олену Гиряєву.

Вона стверджує, це зроблено, щоб помістити Павлюка в ізолятор тимчасового утримання.

За словами Гиряєва, правоохоронці прибули в 411-й військовий госпіталь в Одесі пізно ввечері, і близько 22:00 покинули госпіталь на мікроавтобусі "Фольксваген", в якому відвезли Павлюка, незважаючи на те, що той знаходився у відділенні інтенсивної терапії у зв'язку з різким погіршенням стану здоров'я.

За даними адвоката Павлюка Сергія Ємця, затримав начальника порту слідчий слідчого управління прокуратури Криму. Прокуратура, за словами адвоката, готується висунути начальнику порту нові звинувачення.

Як відомо, Павлюк був у середу госпіталізований в реанімаційне відділення одеського 411-го військового госпіталю з підозрою на інсульт.

Прокуратура мала намір продовжити слідчі дії відносно Павлюка 29 липня.

При цьому у відомстві не виключили повторного затримання Павлюка та поміщення його в слідчий ізолятор Сімферополя до судового слідства.

22 липня Павлюк був затриманий і доставлений ізолятор тимчасового утримання в Сімферополі.

Він звинувачується в тому, що, зловживаючи службовим становищем, незаконно витратив на користь комерційної структури на ремонт готелю "Одеса" більше 170 тисяч гривень.

Центральний суд Сімферополя 25 липня 2011 виніс постанову про обрання запобіжного заходу у вигляді застави у розмірі 180 тисяч гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!