"Київавтодор" до кінця року витратить 400 мільйонів

Середа, 27 липня 2011, 15:45

Комунальна корпорація "Київавтодор" має намір відремонтувати 340 тис. кв. м доріг до кінця 2011 року.

Про це заявив генеральний директор підприємства Георгій Глинський, повідомляє агентство "Українські новини".

Він нагадав, що в травні корпорація завершила ямковий ремонт на вулицях загальноміського та районного значення.

"Зараз тривають роботи по дрібному та середньому ремонту згідно комплексному календарним планом-графіком виконання робіт. У 2011 році належить виконати поточний ремонт доріг на площі 600 тис. кв. м. Станом на 27 липня виконано поточний ремонт в обсязі 260 тис. кв. м", - розповів Глинський.

Реклама:

Він додав, що в цілому на дрібний і середній ремонт доріг виділено 112 млн. гривень.

Корпорація також продовжує роботи з капремонту проспекту Бажана, бульвару Лесі Українки, вулиці Червоноармійській.

Глинський розповів, що за підсумками 2011 року корпорація освоїть близько 200 млн. гривень при проведенні капремонту доріг, а також ще близько 200 млн. будуть освоєні при реконструкції і будівництві транспортних розв'язок на Столичному шосе та біля станції метро "Дніпро" (естакада лівоповоротного з'їзду з мосту метро у бік моста Патона.

"До 20 серпня виконаємо першу чергу реконструкції транспортної розв'язки біля станції метро "Дніпро". Другу і третю черги реконструкції будемо проводити після завершення ЧЄ-2012", - повідомив Глинський.

За його словами, введення в експлуатацію в серпні прогонової будови естакади в Голосіївському районі забезпечить повноцінне транзитний рух по Столичному шосе в обидві сторони з виключенням зі схеми руху світлофорного об'єкта на примиканні з проспектом Науки.

До квітня 2012 року Київ планує побудувати дорогу від Подільського мостового переходу до пр. Ватутіна з будівництвом транспортної розв'язки на примиканні в урочищі Горбачиха до мостового переходу.

Крім того, за словами Глинського, передбачено будівництво заїзду з вул. Верхній Вал через Гавань на Подільський мостовий перехід.

Він також розповів, що в травні 2012 року будуть введені в експлуатацію дорога від Червонозоряного проспекту до аеропорту "Київ" (Жуляни), завершено реконструкцію вулиці Горького та проспекту Бажана.

Як повідомлялося, в міськбюджеті на 2011 рік, прийнятому 30 грудня 2010 року, на транспорт, дорожнє господарство, зв'язок, телекомунікації та інформатику передбачено 376,18 млн. гривень.

Наприкінці листопада 2010 року "Київавтодор" оцінив ремонт доріг у Києві у 1 млрд. гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: