Regal надіється домовитися з урядом за два місяці

Понеділок, 11 липня 2011, 13:49

Призупинення дії наказу Мінприроди №146 від 30 березня 2010 року про заборону розробки Regal Petroleum plc газоконденсатних родовищ дозволить компанії відновити роботу в Україні.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" перший заступник гендиректора "Смарт-холдингу" Олексій Тимофєєв, що входить до ради директорів Regal Petroleum.

"Дане рішення є позитивним сигналом як для персоналу компанії, так і для міжнародного інвестиційного співтовариства", - сказав він, коментуючи призупинення Окружним адміністративним судом Києва дії зазначеного наказу в забезпечення позову Regal Petroleum до Міністерства екології та природних ресурсів і Держслужбі геології і надр Україні.

"Ми розраховуємо на остаточне рішення спору протягом 1-2 місяців, що дозволить компанії продовжити реалізацію інвестиційної програми в Україну", - зазначив Тимофєєв.

Реклама:

Даний позов був поданий додатково до вже існуючого судового процесу між компанією і держорганами і заснований на додаткових обставин.

Regal Petroleum в 2010 році припинила видобуток на українських родовищах у зв'язку з тим, що Мінприроди призупинило дію її ліцензій, посилаючись на порушення природоохоронного законодавства.

У березні 2011 року "Смарт-холдинг" бізнесмена Вадима Новинського через компанію Energees Management завершила операцію з придбання контрольного пакета акцій Regal Petroleum.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: