Українські фондові індекси знову в "червоній зоні"

Понеділок, 6 червня 2011, 20:50

У понеділок торги на українському ринку акцій закінчилися зниженням основних фондових індексів.

Про це йдеться в аналітичному огляді торгового дня  Dragon Capital.

Так, індекс "Української біржі" закрився на позначці 2388,89 пункта, втративши за день 0,55%. Індекс ПФТС знизився на 0,87% до позначки 932,36 пункта.

В центрі уваги трейдерів було обмежене коло найбільш ліквідних паперів, а лідером торгів стали акції компанії "Мотор Січ", якими наторгували на 17,6 мільйонів гривень.

Реклама:

Більшість індексних паперів закінчили день зниженням у межах 1-2%, а краще за ринок виглядали лише папери "Західенерго" (ZAEN), +1,25%. Акції "Укрнафти" (UNAF) та "Мотор Січі" (MSICH) також трохи виросли за підсумками дня на 0,99% і 0,31% відповідно.

Більшість основних європейських індексів знижуються приблизно на 0,5%, індекси в США після закінчення години торгів перемістилися у "червону зону" і втрачають у межах тих же 0,5%.

"Настрої на глобальних майданчиках були нейтральними Увага інвесторів буде прикута до американської Атланти, де на форумі сьогодні виступить голова ФРС Бен Бернанке. Навіть якщо його доповідь буде містити визначальні для фондового ринку положення, українські майданчики відіграють їх вже у вівторок", - вважає керівник напряму по роботі з VIP-клієнтами Dragon Capital В'ячеслав Орлюк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!