"Нафтогаз" викинув на виставку й сувеніри майже 3 мільйони

Субота, 25 червня 2011, 11:10

"Нафтогаз України" за результатами тендеру 10 червня підписало договір з ТОВ "АККО Інтернешнл" про надання комплексу послуг з організації участі НАК у 11-й Московській міжнародній виставці "Нафта та газ" у Москві.

Ціна закупівлі склала 2,02 мільйона гривень. Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Крім того, 17 червня НАК уклав угоду з ТОВ "Експрес Кур'єр" вартістю 692 тисяч гривень на придбання сувенірної продукції з логотипом компанії.

ТОВ "АККО Інтернешнл" контролюється Ігорем Мельником. ТОВ "Експрес Кур'єр", засноване Тетяною Заріцькою, Вадимом Ромащенко та Катериною Койновою, до цього часу тричі вигравало тендери "Нафтогазу".

Реклама:

В серпні 2010 року вона продала "Нафтогазу" канцтоварів на 1,2 мільйона гривень, в липні того ж року - сувеніри з логотипом компанії на 668 тисяч гривень.

За оцінками експертів, в цьому році "Нафтогазу", очолюваному Євгеном Бакуліним, знадобляться додаткові дотації в розмірі 10 - 15 мільярдів гривень, які в державному бюджеті на 2011 рік не передбачені.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!