Голова правління "Укртелекому" поміняв першого заступника

П'ятниця, 6 травня 2011, 18:44

Директор харківської філії ВАТ "Укртелеком" Сергій Татарчук став виконуючим обов'язки першого заступника голови правління компанії.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на інформацію в системі розкриття інформації ДКЦПФР.

Згідно з наказом голови правління "Укртелекому" Георгія Дзекона від 29 квітня, Татарчук приступить до нових обов'язків з 10 травня.

Іншим наказом Дзекон перевів свого першого заступника Анатолія Русинського, який обіймав цю посаду 7 років, до Київської обласної філії.

Реклама:

У повідомленні уточнюється, що Татарчуку належить 3,06 тис. акцій "Укртелекому", а Русинському - 643,06 тисяч, або 0,003434%.

Як відомо, "Укртелеком" є найбільшим оператором фіксованого зв'язку в Україні і просуває мобільний зв'язок у стандарті 3G, володіючи єдиною подібною ліцензією в країні.

У другій половині 2010 року Україна оголосила конкурс з продажу 92,79% акцій, єдиним учасником якого стала через свою українську "дочку" - ТОВ "ЕСУ" австрійська компанія EPIC, що належить п'яти фізичним особам-мешканцям Австрії.

Збори акціонерів, до порядку денного яких внесені питання про зміну керівництва, призначено на 14 червня, однак новий власник уже заявив про намір залишити Дзекона на посаді голови правління.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!