У "Регіонах" уже анонсують нову справу проти Тимошенко

П'ятниця, 27 травня 2011, 08:59

Рішення американського суду щодо повернення до бюджету України 19 мільйонів доларів дає всі підстави порушити кримінальну справу проти уряду Юлії Тимошенко.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, коментуючи рішення суду, який задовольнив позовні вимоги "Укрвакцини" щодо компенсації збитків від закупівлі вакцини.

"В такій ситуації захисникам Тимошенко не варто апелювати до Європи та Америки, тому що навіть американський суд визнав, що при уряді Тимошенко були корупційні схеми", - зазначив він.

"Рішення дає всі підстави порушити кримінальну справу в Україні та розпочати розслідування, встановивши всіх осіб, які причетні до цієї схеми, починаючи від тодішніх урядовців та закінчуючи посередниками", - цитує депутата прес-служба Партії регіонів.

Реклама:

За словами Олійника, найважливіший наслідок рішення американського суду - "опозиції вже не можна буде жонглювати заявами щодо справедливості чи несправедливості тих чи інших судів".

"Казати, що суд "ручний", вже не вдасться. Говорити про ручні суди в Америці та їхню залежність від України - це треба бути не при пам'яті", - депутат.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!