Столична мерія витратить 2 мільйона на святкування Дня Києва

Понеділок, 23 травня 2011, 14:53

У Київській міській державній адміністрації планують витратити на святкування Дня Києва близько 2 млн. гривень.

Про це заявив заступник голови КМДА Леонід Новахатько, пише газета "Дело".

"Взагалі, коли ми говоримо про мегаполіс, то без коштів такого дійства (як святкування Дня Києва) не зробиш. У тому числі, коли ми говоримо про залучення іноземних учасників. Тому загальна сума відносно велика - це до 2 млн. гривень, але я називаю всі ці джерела бюджету і, передусім, Головне управління культури та інші, мається на увазі районні витрати, на цей захід", - повідомив заступник голови КМДА.

Глава Київміськадміністрації Олександр Попов у свою чергу пообіцяв, що святкування Дня Києва буде особливим в цьому році.

Реклама:

"Святкування Дня Києва - дуже важлива справа для нас, і ми ставимося до нього відповідально. У ці дні ми очікуємо велику кількість гостей, які приїдуть до Києва із міст-побратимів. Крім того, ми плануємо підвести підсумки деяких програм і зробити місту подарунки у вигляді пускових об'єктів соціальної інфраструктури", - сказав він.

"Але головне, що ми постараємося провести День Києва та День столиці на високому організаційному рівні, щоб це свято залишився надовго в пам'яті киян", - наголосив Попов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!