"Київенерго" підібрало собі колекторів

Понеділок, 23 травня 2011, 14:10

ТОВ "Універсальна колекторська група" і ТОВ "М. Д. Груп" виграли тендер ПАТ "Київенерго" на стягнення дебіторської заборгованості, неустойок, збитків та відсотків, які виникли через неналежне виконання договірних зобов'язань.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Згідно із повідомленням, дата акцепту за всіма договорами (п'ять лотів) - 18 травня 2011 року. Кінцевий термін укладення договору між сторонами - 17 червня.

"Універсальна колекторська група", зокрема, виграла два лоти "Київенерго" на стягнення заборгованості споживачів за тепло- і електроенергію та один лот на стягнення аналогічних боргів зі споживачів, які підпорядковані Міністерству оборони.

Реклама:

Вартість перших двох договорів може скласти 25% суми заборгованості, переданої для роботи, третього - 30% суми заборгованості.

У свою чергу, "М. Д. Груп" виграв один лот на стягнення заборгованості зі споживачів за тепло- і електроенергію та один лот на стягнення аналогічних боргів виключно з фізичних осіб.

Вартість першого договору між "Київенерго" і "М. Д. Груп" може скласти 25% суми заборгованості, переданої для роботи, другого - 30% суми заборгованості.

Термін виконання колекторськими компаніями своїх послуг - три роки з моменту укладення договору.

Як повідомлялося, у травні 2010 року "Київенерго" уклало договір з ТОВ "Українська колекторська група" на стягнення боргів. Вартість договору склала 15 млн. гривень.

"Київенерго" експлуатує практично всі енергетичні об'єкти, розташовані у столиці, за винятком Дарницької теплоелектроцентралі.

50% +1 акція "Київенерго" належать НАК "Енергетична компанія України", ще 39,98% акцій володіє найбільший в Україні приватний вертикально інтегрований енергохолдинг "ДТЕК".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!