Податкова визначила найбільш сумлінних платників

Вівторок, 17 травня 2011, 13:21

Переможцями Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків України - 2010" стали 54 підприємства.

Результати рейтингу були оприлюднені у вівторок на прес-конференції за участі голови Державної податкової служби Віталія Захарченко та президента Асоціації платників податків Валентини Арбузової, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Всього в рамках рейтингу надійшло 882 заявки від підприємств, оцінювання номінантів здійснювалося за категоріями - малі, середні і великі.

За підсумками конкурсу, були визначені 54 переможці в номінаціях: аграрний сектор, будівництво, культура і наука, мас-медіа, медицина, промисловість, торгівля і послуги, транспорт і зв'язок, фінанси, банки та страхування.

Реклама:

Серед переможців відзначені компанії: Телерадіокомпанія "Студія 1+1", ВАТ "Фармак", ПАТ "Інгулецький ГЗК", ВАТ "Черкасиобленерго", ДП "Одеський морський торговельний порт", ПАТ "Київстар", ПАТ "Граве Україна", ПАТ "ІНГ Банк Україна" та інші.

Для того, щоб отримати перемогу в рейтингу платники податків повинні були набрати максимальну кількість балів за низкою показників: співвідношення суми сплаченого податку до прибутку від отриманих доходів, повнота та своєчасність сплати податків, податкова дисципліна, рівень середньої заробітної плати на підприємстві, кількість робочих місць та інші.

Рейтинг "Сумлінні платники податків України" є щорічним, участь у ньому безкоштовна.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: