МВФ тимчасово очолив Джон Ліпскі

Понеділок, 16 травня 2011, 10:01

Колишній заступник голови Міжнародного валютного фонду Джон Ліпскі став виконувати обов'язки свого начальника Домініка Стросс-Кана.

Як повідомлялося, незадовго до вильоту з аеропорту Нью-Йорка Домініка Стросс-Кана затримали в салоні першого класу лайнера, який вирушав до Парижа, передають Вести.Ru.

Відомого у всьому світі політика та економіста підозрюють у сексуальних домаганнях.

Позов подала 32-річна покоївка готелю "Софитель". Жінка заявила, що в той час, коли вона прибрала номер, з ванної вийшов оголений Стросс-Канн і спробував її згвалтувати.

Реклама:

Покоївці вдалося вирватися, її колеги викликали поліцію. Раніше главі МВФ вже не раз дорікали в тому, що він занадто небайдужий до представниць слабкої статі.

Якщо ще напередодні про Домініка Стросс-Кана говорили як про головного суперника Ніколя Саркозі на прийдешніх президентських виборах у Франції, він збирався балотуватися від партії соціалістів, то зараз лідер цієї партії Мартіна Обрі заявляє, що новина вразила її як грім серед ясного неба.

Париж чекає від Стросс-Кана пояснень. Як відзначають експерти, незалежно від того, яким буде результат судового слідства, кар'єрі глави МВФ завдано непоправної шкоди.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!