"Нафтогаз" відзвітував про оптимізацію і скорочення

Понеділок, 11 квітня 2011, 12:32

НАК "Нафтогаз України" провела оптимізацію організаційної структури і штатної кількості співробітників апарату компанії.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу "Нафтогазу".

Зокрема, станом на квітень 2011 року чисельність загального керівництва апарату компанії скоротилася більше ніж удвічі - з 11 осіб до 5.

Штатна кількість співробітників апарату зменшилася з 686 осіб до 530, або на 23%.

Реклама:

Крім того, за цей період майже утричі скоротилася кількість самостійних структурних підрозділів компанії.

У НАК зазначають, що таких результатів вдалося досягти за рахунок оптимізації структури управління компанією, а саме: усунення дублювання функцій між структурними підрозділами Компанії; відмови від виконання малоефективних функцій та запровадження автоматизованих систем документообігу, фінансового та економічного планування; удосконалення процесу прийняття управлінських рішень шляхом спрощення бюрократичних процедур.

"Оптимізація структури апарату компанії проводиться в рамках спільного плану заходів із реформування НАК "Нафтогаз України" і дозволить істотно скоротити витрати на утримання персоналу, забезпечити прозорий розподіл відповідальностей і функціональних обов'язків, а також буде сприяти підвищенню мотивації та продуктивності праці співробітників", - сказано в повідомленні НАК.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!