Інвестувати чи не інвестувати? Ось у чому питання ®

Понеділок, 11 квітня 2011, 11:51

Інвестувати чи не інвестувати? Ось у чому питання. Це, напевно, перше питання, яке задає собі кожен, хто бажає стати учасником інвестиційного фонду.

Навіщо вкладати кошти в інвестиційні фонди, якщо завжди можна скористатися класичним інструментом їхнього збереження - депозитом?

Відповідь проста - дохідність, яку може принести інвестиційний фонд, навряд чи зможе показати депозит.

Також не варто забувати, що за існуючого рівня інфляції відсоткова ставка за депозитом, у кращому разі, лише на кілька пунктів перевищує відсоток інфляції, тоді як інвестиційні фонди розміщують свої активи у більш прибуткові фінансові інструменти.

Реклама:

Гарним прикладом такого фонду є новий інвестиційний фонд "УкрСиб А-Віста", що зареєстрований 22 березня 2011 року в Єдиному державному реєстрі інститутів спільного інвестування (ЄДРІСІ).

Інвестиційна стратегія фонду "УкрСиб А-Віста" направлена на отримання інвестором максимального доходу у середньостроковому періоді.

Інвестиційний портфель фонду складатиметься з облігацій, акцій та інструментів грошового ринку, що дозволить інвестору використовувати можливості для отримання прибутку на фондовому ринку, зменшуючи ризик інвестування за рахунок диверсифікації портфеля.

Характерною перевагою фонду "УкрСиб А-Віста" для інвесторів є його ліквідність.

Продаж і викуп інвестиційних сертифікатів буде проводитись кожного робочого дня на основі заявки, яку подає інвестор.

Фонд відповідатиме вимогам українського законодавства стосовно жорсткої диверсифікації активів, що, у свою чергу, дозволить зменшити ризик.

Можливість щоденного контролю за своїм прибутком на інтернет-сторінці фонду дозволить відстежувати ефективність його роботи.

Стати учасником фонду може кожен бажаючий.

Мінімальна сума інвестиції на початок розміщення інвестиційних сертифікатів становитиме 1000 гривень. Точний розрахунок ціни буде здійснено на день купівлі.

До того, як стати інвестором, кожен може відвідати безкоштовні семінари, які регулярно проводяться представниками аналітичного відділу АТ "КУА АПФ "УкрСиб Ессет Менеджмент" і дозволяють докладніше ознайомитися з інвестиційним фондом.

Найближчий семінар на тему "Огляд фондового ринку. Перспективи вартості акцій АТ "Концерн Стірол" відбудеться 14 квітня 2011 року.

Семінари проводяться за адресою: м. Київ, вул. Андріївська 2/12, 2 поверх, прес-центр. Початок о 18:20.

Реєстрація за телефоном 537 50 56 до 16:00 14 квітня 2011 року.

Контактна особа - менеджер з продажу Алла Кудря.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!