Уряд дав Мiнрегiонбуду 310 мільйонів на будiвництво "прiоритетів"

П'ятниця, 1 квітня 2011, 16:54

Кабiнет мiнiстрiв видiлив Мiнiстерству регiонального розвитку, будiвництва та житлово-комунального господарства 524 мільйони гривень.

Зокрема 310 мільйонів гривень - на будiвництво, реконструкцiю, виконання проектних i ремонтних робiт на прiоритетних об'єктах державного та регiонального значення, що перебувають у незадовiльному станi.

Вiдповiдну постанову уряду №334 вiд 28 березня 2011 року про перерозподiл коштiв держбюджету-2011 оприлюднено у п'ятницю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Згiдно з документом, зокрема, Мiнрегiону також видiлено 100 мільйонів гривень на будiвництво доступного житла; 40 мільйонів гривень - на забезпечення житлом iнвалiдiв Великої Вiтчизняної вiйни I групи; 60 мільйонів гривень - на проведення берегоукрiплювальних i протизсувних робiт на узбережжi смт. Форос.

Реклама:

Кабмiн також видiлив 14 мільйонів гривень на проведення ремонтно-реставрацiйних робiт на об'єктах Києво-Печерської лаври.

Уряд цим документом також видiлив 35 мільйонів гривень МНС на будiвництво житла громадянам, якi постраждали вiд Чорнобильської катастрофи й потребують полiпшення житлових умов; 5 мільйонів гривень - Мiнiстерству соцполiтики на будiвництво житла для iнвалiдiв iз зору та слуху.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!