Мер-хабарник сховався у лікарні - ЗМІ

Четвер, 3 березня 2011, 15:10

Мер міста Зугрес у Донецькій області Сергій Павленко, затриманий правоохоронцями у момент отримання хабара, уже звільнений під підписку про невиїзд і госпіталізований до терапевтичного відділення місцевої лікарні.

Про це повідомляє DT.UA із посиланням на поінформоване джерело.

За словами співрозмовника, зараз підозрюваний у хабарництві чиновник поодинці займає недавно відремонтовану двомісну палату, призначену для обслуговування інвалідів війни.

Точний діагноз, який поставили медики Сергію Павленку, поки невідомий.

Реклама:

"Оскільки Сергій Іванович (Павленко, - ред.) у нас досить товстий, йому, швидше за все, поставлять гіпертонічний криз, ішемічну хворобу серця та передінфарктний стан", - припускає лікар із Зугреса, який побажав залишитися неназваним.

Як повідомлялося, 1 березня при отриманні хабара на суму 5 тис. доларів під час спільної операції УБОЗ і прокуратури був затриманий мер Зугреса Сергій Павленко, який узяв із підприємця гроші за виділення земельної ділянки з наступною зміною цільового призначення.

Цим, зокрема, похвалився президентський уповноважений із питань дерегуляції господарської діяльності Михайло Бродський, який написав у своєму блозі: "Для тих, хто не зрозумів, що почалася боротьба із корупцією. І вона стосується всіх. Не треба нікого ділити на "своїх" чи "чужих", владу, чи опозицію. Як казав Жеглов: "Злодій повинен сидіти у в'язниці". Іронія долі: гасло Ющенка "Бандитам - тюрми" почав втілювати в життя Янукович".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!