Держрезерв почав прийом заявок на імпорт цукру

Вівторок, 29 березня 2011, 09:41 -

Державне агентство з резерву з 28 березня почало прийом листів від суб'єктів господарської діяльності про надання погодження на отримання ліцензії на імпорт в Україну цукру-сирцю з тростини в межах тарифної квоти.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби Держрезерву.

Згідно із повідомленням, розгляд листів буде здійснюватися у десятиденний термін з дня їх надходження до Держрезерву.

Прийом листів буде здійснюватися за адресою: Київ, вул. Пушкінська, 28, у адміністративній будівлі Держрезерву.

Реклама:

До листів додаються належним чином завірені копії таких документів:

- Свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності;

- Зовнішньоекономічного контракту;

- Договору на переробку цукру-сирцю із переробним підприємством, яке містить техніко-економічні дані про ступінь виходу цукру при переробці цукру-сирцю з тростини; у разі якщо заявник планує здійснювати переробку цукру-сирцю із тростини на власних виробничих потужностях, надається довідка із технічними та економічними розрахунками про ступінь виходу цукру при переробці.

Як відомо, подати заявку на отримання ліцензій на імпорт цукру-сирцю можна тільки після отримання погодження з Держрезервом і Мінагропродом.

12 березня Мінекономіки повідомило, що з 22 березня 2011 року від суб'єктів господарської діяльності відомство починає прийом заявок на отримання ліцензій на імпорт в Україну цукру-сирцю з тростини в межах тарифної квоти.

Прийом заявок буде здійснюватися за адресою: Київ, Львівська площа, 8, каб. 106 адміністративного комплексу Податкової адміністрації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: