Команда Черновецького роздерибанила землі на 70 мільярдів?

Понеділок, 28 березня 2011, 15:49

У Києві в попередні роки влада роздала за безцінь земель столиці на 70 мільярдів гривень. 

Про це у понеділок заявив голова КМДА Олександр Попов, повідомляє УНІАН.

"У нас попереду величезна, серйозна робота відносно того, щоб ми повернули активи міста. Дуже серйозна робота. І професіоналізм потрібен, і патріотизм потрібен. На 70 мільярдів гривень - відчужили землі і 4 мільярди - в бюджет міста. Нормальна ситуація? Проводимо аукціони, нема чого виставити. За безцінь все роздано фізичним особам, більша з них частина - не кияни і ніколи ними не були і не знають, що їм ці ділянки надавались...", - сказав чиновник.

Як відомо, за даними "Дзеркала тижня України" (№10 від 19 - 25 березня), у Києві завершене розслідування махінацій із землею командою Леоніда Черновецького.

Посилаючись на достовірне джерело у правоохоронних органах, видання повідомляло, що за період 2007-2010 років було віддано в оренду (підставним особам і фірмам-одноденкам) більш як 2 тисячі 211, 62 га землі, продано - 280 га землі (без конкурсу, як правило, за заниженою вартістю і інсайдерськими аукціонами); виведено з комунальної власності близько 700 об`єктів - через організовані судові рішення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: