Українські податківці перейматимуть досвід до британців

Понеділок, 28 березня 2011, 11:32

Делегація фахівців Державної податкової служби вирушить до Лондона для обміну досвідом та відпрацювання співпраці зі Службою з податкових та митних питань Її Величності.

Українські податківці планують у Великобританії домовитися з англійськими колегами про обмін інформацією та спільні заходи щодо боротьби з ухилянням від сплати податків, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу ДПСУ.

Керівництво ДПСУ сподівається, що взаємодія зі службами Великобританії та країн ЄС посилить ефективність протидії транскордонній злочинності.

Крім того, заплановано ознайомитися з європейською практикою боротьби зі злочинами у сфері оподаткування, а також вивчити законодавчі акти, що регламентують діяльність правоохоронців у цій сфері.

Реклама:

Вітчизняні фахівці будуть перебувати в Лондоні з 27 березня по 2 квітня.

Очолить українську делегацію перший заступник голови ДПСУ, начальник податкової міліції Андрій Головач.

"Отриманий досвід планується застосувати в процесі проведення адміністративної реформи Державної податкової служби, а також використовувати в практичній діяльності підрозділів податкової міліції для підвищення ефективності роботи щодо детінізації економічних процесів і забезпечення стабільного наповнення державної скарбниці," - зазначив він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!