Nestle хоче купити в Україні виробника води

Понеділок, 21 березня 2011, 13:49

Nestle зацікавлена ​​в придбанні в Україні активів з виробництва питної води.

Про це повідомив генеральний директор Nestle в Україні та Молдові Мауріціо Патарнелло, передає "Інтерфакс".

"У нас поки немає конкретних планів покупки будь-яких підприємств у цьому сегменті,  однак питання залишається на порядку денному", - сказав він.

За його словами, питний напрямок дуже важливо для компанії.

Реклама:

"У країнах, де компанія не працює в цьому бізнесі, ми шукаємо можливість придбати активи діючих гравців, вийти на ринок води", - сказав Патарнелло.

Він зазначив, що знайти по-справжньому цікаве для покупки підприємство на сьогоднішній день вкрай складно, проте компанія докладе максимум зусиль для розвитку цієї категорії в Україні.

У групу компаній Nestlе в Україні входять ЗАТ "Львівська кондитерська фабрика "Світоч", ТОВ "Нестле Україна", ВАТ "Волинь холдинг", ТОВ "Техноком" -  "Мівіна".

Бізнес Nestlе в Україні представлений наступними напрямами: кава та напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи), дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корми для домашніх тварин, морозиво.

Обсяг продажів компанії Nestlе в Україну в 2010 році збільшився на 30,5%, з урахуванням фінансового результату ТМ "Мівіна" - до 4,016 мільярда гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: