Янукович наказав Тігіпку швидше гасити борги з зарплат

П'ятниця, 18 березня 2011, 15:50

Президент Віктор Янукович доручив віце-прем'єр-міністру - міністру соціальної політики Сергію Тігіпку прискорити погашення заборгованості з зарплат.

Як повідомляє прес-служба Януковича, про це йшлося під час зустрічі президента з віце-прем'єр-міністром.

"Тут ми маємо кращі тенденції, але все одно - 1,2 мільярда гривень залишаються невиплаченими людям. І є відповідне доручення президента, щоб ми зараз прискорили і покращили цю роботу щодо повернення заборгованості із заробітної плати та не допускали таких заборгованостей у перспективі", - зазначив Тігіпко.

Також глава держави обговорив з Тігіпком виплату житлових субсидій.

Реклама:

Тігіпко наголосив, що на кінець 2009 року субсидії отримали приблизно 850 тисяч українських родин, на кінець 2010 року - біля 1,4 мільйона, і за перший місяць 2011 року додалося ще 157 тисяч родин.

Також Тігіпко отримав від президента доручення продовжити консультації щодо пенсійної реформи, а також проведення роз'яснювальної роботи з людьми.

"Глава держави доручив ще більш наполегливо працювати з роз'яснення позицій, а також, можливо, покращенню тих чи інших рішень, які ми запропонували у своєму баченні пенсійної реформи", - наголосив Тігіпко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!