В Києві відкрили яхт-клуб для гостей Євро-2012

П'ятниця, 18 березня 2011, 12:17

За сприянням Міністерства інфраструктури інвестори відкриваються нові об'єкти на берегах Дніпра.

У Києві відкрито новий комплекс, що зможе приймати гостей Євро-2012, які прибудуть до Києва на маломірних суднах.

Нова стоянка розміщена у Парку дружби народів біля Московського мосту.

Державною службою морського та річкового транспорту внесено до бази даних стоянок маломірного флоту яхт-клуб "Червона Калина", повідомляє прес-служба міністерства інфрастурктури.

Реклама:

Яхт-клуб має у своєму активі причальний комплекс на 70 суден довжиною до 40 футів, який побудовано відповідно до вимог та під наглядом Регістра судноплавства. Він має відповідну класифікацію, що гарантує високий рівень безпеки та професійне обслуговування плавзасобів.

Крім того, комплекс обладнано швартовими пристроями, розподільчими електроколонками та колонками для подачі питної води. Крім того, за кожним судном закріплено постійне місце на причальному комплексі.

Нагадаємо, у рамках підготовки головної водної артерії України до Євро-2012 планується скасування одноразових тимчасових дозволів для іноземних суден, що дозволить туристам безперешкодно здійснювати прохід по річці до самої столиці.

Слід зазначити, що разом із цим Укрморрічфлот ініціює та буде сприяти будівництву баз стоянок маломірних суден та яхт, а також продовжить відновлення гідротехнічних споруд з метою підвищення їх пропускних потужностей.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!