Податкова влаштувала "маски-шоу" на підприємстві Жеваго

П'ятниця, 11 березня 2011, 18:10

Податкова міліція у четвер провела виїмку документів підконтрольної бізнесменові Консянтину Жеваго ХК "АвтоКрАЗ".

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу "АвтоКрАЗу".

"Холдингова компанія "АвтоКрАЗ" обурена діями співробітників податкової міліції, які в 10 березня в супроводі озброєних людей в масках провели виїмку документів, що стосуються взаємодії підприємства з одним із партнерів із продажу автомобілів", - прокоментувала інцидент прес-служба холдингу.

Як підкреслили у прес-службі, цей стандартний захід був проведений "у грубій, неадекватній ситуації формі".

Реклама:

"Працівники податкової міліції прибули на підприємство у супроводі озброєних людей в масках. Без пред'явлення документів із застосуванням грубої фізичної сили охорона центральної транспортної прохідний була нейтралізована. Самостійно відкривши шлагбаум, працівники податкової з озброєними людьми проїхали на територію підприємства. Потім були заблоковані заводоуправління, офісні приміщення Торгового дому і Зовнішньоторговельної фірми "КрАЗ", - зазначається у повідомлені.

"При цьому, поведінка, як працівників податкової міліції, так і їх збройного супроводу була грубою і некоректною по відношенню до персоналу компанії. Психологічний тиск у вигляді грубих окриків, не зовсім зрозумілі команди і вимоги шокували багатьох працівників підприємства, що опинилися на їхньому шляху", - відзначили в прес-службі.

У прес-службі додали, що, оскільки виїмка документів проводилася у кількох ключових підрозділах: Торговому домі, бухгалтерії, юридичному відділі, то був порушений нормальний перебіг керування підприємством.

Завдяки втручанню обласної адміністрації, озброєні люди були видалені, включені телефони. Виїмка документів тривала до 21:00.

Холдингова компанія "АвтоКрАЗ" - єдиний в Україні виробник великовантажних автомобілів. Компанія входить до складу фінансово-промислової групи "Фінанси та Кредит", підконтрольної українському бізнесменові Костянтину Жеваго.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: