Українські будівельники хочуть будувати в Ізраїлі

Четвер, 10 лютого 2011, 11:16
Українські будівельні компанії зацікавлені в участі у реалізації великих інфраструктурних проектів в Ізраїлі та на західному березі річки Йордан.

Про це йшла мова в ході зустрічі віце-прем'єр-міністром Віктором Тихоновим і міністра туризму Ізраїлю Стасом Місежніковим, повідомляє "Інтерфакс".

За словами Тихонова, Україна також зацікавлена у залученні ізраїльського капіталу в реалізацію проектів в рамках підготовки країни до проведення Євро-2012.

"Україна зацікавлена в залученні ізраїльського капіталу в контексті проведення в нашій країні Євро-2012. Ми готові організувати для груп ізраїльських підприємців демонстрацію в Україні найбільш перспективних інвестиційних проектів. Крім того, ми зацікавлені в залученні ізраїльського досвіду і технологій у забезпечення безпеки масових акцій і заходів", - цитує прес-служба Тихонова.

Віце-прем'єр-міністр також додав, що Україна вважає перспективною реалізацію спільних з Ізраїлем проектів та інвестиційна взаємодія в космічній і авіаційній сферах, у сфері сільського господарства, машинобудування, захисту навколишнього середовища.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!