У Кучми кажуть, що Фірташ, Бойко і Хорошковський до нього не ходять

П'ятниця, 24 грудня 2010, 18:34

Сергій Льовочкін, Дмитро Фірташ, Валерій Хорошковський та Юрій Бойко не ходять в президентський фонд Леоніда Кучми "Україна".

Про це заявив керівник інформаційних проектів фонду Вадим Долганов, коментуючи заяву народного депутата Тараса Чорновола про те, що ці люди кілька разів у повному складі були помічені у Кучми.

"Я дуже поважаю Тараса Чорновола, вважаю його принциповою людиною. Але мені здається, що його дуже неправильно поінформували ось ці самі неназвані люди з фонду. Тому що цього просто не може бути", - цитує його "ЛІГАБізнесІнформ".

"До Леоніда Даниловича ходить багато людей, причому відомих людей. Але тих, кого назвав пан Чорновіл, я особисто за кілька років роботи у фонді жодного разу не бачив... Він дуже сильно помиляється", - додав він.

Реклама:

При цьому Долганов тут же виправився: Льовочкін у Кучми один раз був - у цьому році, на презентації книги.

"Єдине, Сергій Володимирович Льовочкін був на офіційній презентації книги Леоніда Кучми "Зламане десятіліття" (презентація відбулася у червні). Але там був, до речі, і Микола Янович Азаров, і багато членів уряду. На презентації книги було взагалі дуже багато представників і діючої влади, і попередньої", - сказав Долганов.

За його словами, дійсно "часті гості" у фонді "Україна" - це Микола Жулинський, Іван Драч і Дмитро Павличко.

Нагадаємо, в п'ятницю Чорновіл заявив: "В основному на сьогодні російський квартет ходить до Кучми, а не навпаки. Є підтвердження від людей, які працюють у фонді Кучми, що Фірташ, Льовочкін, Бойко і, здається, Хорошковський там не такі вже рідкісні гості".

За його словами, вони кілька разів були в повному складі помічені у фонді "Україна".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: