Попов наказав перевірити "Київводоканал"

Понеділок, 20 грудня 2010, 18:27

Голова КМДА Олександр Попов доручив новопризначеному голові правління підприємства "Київводоканал" Валерію Ченчевому провести аудит фінансово-економічної діяльності підприємства.

Дане доручення Попов дав у ході бесіди з Ченчевим, повідомляє "Дело" з посиланням на "Українські новини".

Голова КМДА повідомив, що в понеділок, 20 грудня, відбулися збори акціонерів "Київводоканалу", на якому був змінений наглядова рада і правління підприємства; згідно з рішенням акціонерів, правління призначений Ченчевий.

У ході бесіди з новим керівником "Київводоканалу" Попов доручив провести аудит підприємства.

Реклама:

Він також зазначив, що однією з основних завдань нового керівника є залучення інвесторів.

Голова міськадміністрації також підкреслив, що найближчим часом має намір з новим керівником "Київводоканалу" відвідати такі проблемні об'єкти міста як Бортницька станція аерації, мулові поля та інші.

Попов повідомив, що раніше Ченчевий обіймав посаду генерального директора комунального підприємства "Полтававодоканал".

Також він зазначив, що необхідно вирішувати і ряд інших проблемних питань, таких як, наприклад, заборгованість підприємства у розмірі 700 млн. гривень перед компанією "Київенерго", а також якість наданих підприємством послуг.

Нагадаємо, 21 жовтня господарський суд Києва повернув у комунальну власність 25,46% акцій підприємства "Київводоканал" 7 грудня Київський апеляційний госпсуд залишив у силі зазначене рішення госпсуду Києва.

Раніше Генеральна прокуратура заявила про продаж Київміськадміністрацією компанії "Новий регіон" 28,46% акцій компанії "Київгаз" і 25,464% акцій компанії "Київводоканал" у березні 2010 року, а також 80% ХК "Київміськбуд" в липні 2009 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!