Хіврич очолить нове міністерство, а Яцуба піде

Вівторок, 14 грудня 2010, 14:58

Юрій Хіврич продовжить вести в новому міністерстві питання житлово-комунального господарства, а що стосується Володимира Яцуби, то він покидає об'єднаний МінрегіонбудЖКГ.

Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров представляючи колективам колишніх Мінрегіонбуду та МінЖКГ віце-прем'єра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктора Тихонова, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Азаров також подякував за роботу Володимиру Яцубі, зазначивши, що "Володимир Яцуба без роботи не залишиться. Його знання потрібні державі".

Азаров зосередив увагу на першочерговому завданні, яке стоїть перед міністерством, - швидке подолання негативних явищ у сфері будівництва, а також проведення реформи житлово-комунального господарства.

Реклама:

Глава уряду висловив впевненість, що реалізація реформи системи управління в Україні істотно підвищить ефект від реалізації державної політики і в результаті, дозволить сформувати просту і зрозумілу систему виконання управлінських рішень.

Як повідомлялося. президент Віктор Янукович призначив Віктора Тихонова віце-прем'єром - міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!