Азаров узяв Київ під контроль

Вівторок, 14 грудня 2010, 12:42

Міністр фінансів Федір Ярошенко просить народних депутатів не переживати за столицю України, оскільки вона перебуває на контролі у всього уряду.

Про це він заявив із трибуни Верховної ради, відповідаючи на запитання депутата Кирила Куликова щодо норми в проекті бюджету на 2011 рік, за якою 50% податку на доходи фізосіб, який збирається в Києві, направляється до центрального бюджету, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Те, що закладено в бюджеті, це модель, яка буде далі відпрацьовуватися. Ви не дочитали, там є ще окремі питання, за якими буде додатково виділятися фінансування на здійснення капітальних видатків, у тому числі і по столиці", - сказав він.

"Так що не переживайте, столиця перебуває на постійному контролі особисто у прем'єр-міністра, у мене як у міністра фінансів, всіх членів уряду, і ми забезпечимо гармонійний розвиток нашої столиці", - підкреслив Ярошенко.

Реклама:

Як повідомлялося, раніше Куликов заявляв, що прийняття проекту бюджету на 2011 рік у нинішній редакції призведе до зубожіння столиці.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: