Кабмін витратить на Євро-2012 більше 6 мільярдів

Понеділок, 13 грудня 2010, 16:11

У 2011 уряд виділить Нацагентству з Євро-2012 6,541 млрд. гривень.

Про це йдеться у проекті бюджету на 2011, внесеному на розгляд Верховної ради.

"За бюджетною програмою "Організаційне забезпечення підготовки та проведення в Україні Євро-2012" видатки загального фонду проекту бюджету складають 6,256 млн. гривень", - йдеться у пояснювальній записці до документу.

Водночас за єдиною бюджетною програмою виконання Державної цільової програми з питань підготовки та проведення в Україні Євро-2012 передбачено 6,81 млрд. гривень, "які будуть спрямовуватись на підготовку основних інфраструктурних об'єктів та здійснення необхідних організаційних заходів для належного проведення чемпіонату".

Реклама:

"За рахунок зазначених коштів буде забезпечено завершення підготовки та введення в експлуатацію 2 стадіонів - по вулиці Стрійській-Кільцевій у Львові та НСК "Олімпійський", завершено підготовку до проведення Євро-2012 4 міжнародних аеропортів - "Бориспіль", "Львів", "Харків", "Донецьк", - йдеться у документі.

Також планується завершити тренувальну базу для команд-учасниць чемпіонату на базі спортивного комплексу Національного університету державної податкової служби у Ірпіні, а також розширення у містах, приймаючих чемпіонат, електро- та автомобільного парку для забезпечення надання послуг громадського транспорту.

Крім того, у проекті держбюджету за бюджетною програмою виконання боргових зобов'язань за кредитами, залученими під держгарантії, що використовуються для реалізації Державної цільової програми підготовки та проведення Євро-2012 по загальному фонду передбачені видатки у сумі 416 млн.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!