У Києві райрада за безцінь продала шматок ТРЦ

П'ятниця, 15 жовтня 2010, 18:22

Оболонська районна рада продала 8 тис. кв. м комерційної нерухомості у торговельно-розважальному комплексі Dream Town уп'ятеро дешевше від ринкової вартості.

Про це заявив депутат Київради Олексій Давиденко на засіданні міськради 14 жовтня, повідомляє прес-служба депутата.

"Що змусило депутатів Оболонської райради, її голову продати 8 тис. кв. м площі на території величезного торговельно-розважального комплексу за ціною 4,5 тис. гривень за 1 кв. м? Ця вартість занижена мінімум у п'ять разів!", - обурився депутат.

Давиденко нагадав, що ці 8 тис. кв. м, згідно з інвестиційним договором, мали залишитися у користуванні району - для розміщення перукарень, майстерень з ремонту одягу та інших об'єктів сфери послуг.

Реклама:

Натомість Оболонська райрада продала цю частину приміщення одному інвестору за суттєво заниженою ціною, оскільки вартість комерційної нерухомості в центрі району - на Оболонському проспекті біля станції метро "Мінська", починається від 2,5 тис. доларів за 1 кв. м.

"Натомість Оболонська райрада навіть не проводила конкурс, щоб залучити інвесторів, які змогли б заплатити більшу ціну за ці приміщення, а продала усе одному інвестору", - наголосив політик.

У зв'язку з цим Київрада звернулась до президента щодо посадової відповідності керівництва Оболонського району.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!