Вартість реконструкції "Олімпійського" безупинно росте

Четвер, 12 серпня 2010, 15:33

Орієнтовна вартість робіт із реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" у Києві складає 4,2 млрд. гривень.

Про це ідеться у повідомленні на веб-сайті "Олімпійського" з нагоди святкового зібрання на честь 87-річчя НСК.

Прри цьому у повідомленні стверджується, що усі попередньо заявлені бюджети реконструкції "Олімпійського" не є остаточними.

"Проектні роботи ще не завершені, триває видача робочої документації. Тому всі раніше заявлені бюджети не є остаточними. Орієнтовна вартість реконструкції складає 4,2 млрд. гривень", - говориться в повідомленні.

Реклама:

Як повідомлялося, Кабінет міністрів своїм розпорядженням №1586-р від 28 липня 2010 року збільшив загальну кошторисну вартість реконструкції існуючих і будівництва нових об'єктів НСК "Олімпійський" у Києві на 42% - до 3 млрд. 5,977 млн. гривень у порівнянні з попередньою сумою в 2 млрд. 114,727 млн. гривень.

Нині на роботах задіяні три генпідрядники: київські АТ "ХК "Київміськбуд" і ТОВ "АК Інжиніринг" й дніпропетровське ТОВ "Завод Майстер-Профі Україна".

Раніше керівництво Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту і НСК "Олімпійський" неодноразово заявляли про необхідність збільшення кошторису реконструкції стадіону.

Після введення в експлуатацію стадіону в червні 2011 року НСК "Олімпійський", який є головною ареною чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні, отримає статус стадіону категорії "еліт".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: