Після обшуку СБУ очільник "Борисполя" потрапив в лікарню

Четвер, 12 серпня 2010, 11:02

Гендиректор аеропорту "Бориспіль" Борис Шахсуваров госпіталізований 11 серпня після обшуку його офісу співробітниками СБУ й органів прокуратури.

Про це заявив прес-секретар аеропорту Оксана Ожинова, повідомляє агентство "Українські Новини".

З її слів, у середу співробітники СБУ, органів прокуратури й спецпідрозділу "Беркут" увірвалися в офіс генерального директора.

"Про допит мова не йшла, але сам обшук проводився із грубими порушеннями, без присутності адвокатів, юристів, і супроводжувався образами й погрозами", - зазначила Ожигова.

Реклама:

Після цього, з її слів, Шахсуварову стало зле і його забрала швидка допомога.

"Нашому генеральному директорові після подібних дій стало зле і його забрала швидка допомога, він зараз перебуває під наглядом лікарів", - сказала прес-секретар.

Ожигова повідомила, що співробітники силових органів запитували документи, пов'язані з відносинами між аеропортом і компанією "Будівельне управління № 813".

Вона додала, що ніякі питання, пов'язані з будівництвом термінала F в аеропорті, не піднімалися.

Нагадаємо, що 10 серпня огляд будівництва термінала F в аеропорту "Бориспіль" здійснив перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєев.

Як повідомлялося, Мінтрансзв'язку 21 липня 2008 року призначило Шахсуварова виконуючим обов'язки гендиректора аеропорту "Бориспіль", а 24 вересня 2008 року - гендиректором.

Аеропорт перебуває на відстані 29 км на південний схід від Києва, займає територію площею 943 га.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: