Ревізійники виявили зловживання в дорожньому господарстві Києва

Вівторок, 10 серпня 2010, 11:53

Контрольно-ревізійне управління в Києві встановило факти порушень фінансової дисципліни в одному з підприємств "Київавтодорі".

Зокрема, перевіряючи фінансово-господарську діяльность КП "Підрядне спеціалізоване дорожнє ремонтно-будівельне управління" з 1 жовтня 2008 року по 1 квітня 2010 року встановлено зловживання на суму 16,34 млн. гривень.

Як повідомляє агентство "ЛІГАБізнесінфррм", при збитковій діяльності підприємство майже 780 тис. гривень перерахувало на утримання "Київавтодор", надало 35 тис. гривень безпроцентної фінансової допомоги КП "Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд м. Києва".

Не маючи прибутку, підприємство виплатило працівникам 295,33 тис. гривень матеріальної допомоги та одноразових заохочувальних винагород до професійних, державних свят і ювілейних дат.

Реклама:

Внаслідок чого в державні цільові фонди були перераховані зайві 109,12 тис. гривень внесків.

Крім того, внаслідок завищення вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт підприємство нарахувало генпідряднику зайвих 96,3 тис. гривень до оплати.

При цьому підприємство незаконно оплатило 14,56 тис. гривень шляхом завищення субпідрядником вартості будматеріалів.

Також бюджет міста недоотримав 31,8 тис. гривень від реалізації підприємством основних засобів, що призвело до матеріальних збитків.

Встановлено й інші порушення фінансово-господарської діяльності.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!