Депутати зробили крок до "податкового спецназу"

Субота, 10 липня 2010, 14:59

Верховна рада прийняла за основу проект закону, яким запроваджуються додаткові управління податкової міліції.

За проект змін №6682-1 до закону "Про державну податкову службу в Україні (щодо структури податкової міліції)" проголосували 238 депутатів.

Зокрема, в законопроекті пропонується встановити, що до складу Податкової міліції належать Головне управління Податкової міліції, Головне слідче управління, Головне управління спеціальних розслідувань, Головне управління великих платників податків, Головне управління внутрішньої безпеки державної податкової адміністрації, а також підлеглі йому регіональні підрозділи внутрішньої безпеки при державних податкових адміністраціях в Автономній Республіці Крим областях, Києві та Севастополі, управління (відділи) головних управлінь Державної податкової адміністрації.

Крім того, до складу Податкової міліції входить управління податкової міліції, слідчий підрозділ податкової міліції, відповідних державних податкових адміністрацій в Криму, областях, Києві та Севастополі.

Реклама:

Під час обговорення законопроекту депутат з фракції НУНС Анатолій Гриценко підкреслив, що таким чином коаліція запроваджує "податковий спецназ".

"За спецназом підуть ракетні війська, артилерія, гелікоптери і так далі. Потрібно це колись зупинити", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!