Мінпромполітики змінило керівництво ДАК "Титан"

Середа, 19 травня 2010, 20:48
Міністерство промислової політики призначило головою наглядової ради ПАТ "Державна акціонерна компанія "Титан" заступника міністра Віталія Немілостівого, звільнивши з цієї посади іншого заступника міністра - Сергія Грищенко.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на офіційну інформацію компанії в системі ДКЦПФР.

Згідно із повідомленням, таке рішення ухвалив вищий орган управління ДАК "Титан" - Мінпромполітики - наказом від 18 травня 2010 року, внісши зміни до свого наказу від 7 квітня 2009 року.

Мінпромполітики також звільнило з посади члена наглядової ради ДАК "Титан" виконуючого обов'язки голови правління компанії Віктора Таная.

При цьому до наглядової ради введений заступник директора департаменту фінансово-економічного забезпечення Мінпромполітики Михайло Шклярук.

Реклама:

Як повідомлялося, на базі ДАК "Титан" у вересні 2004 року створено ЗАТ "Кримський титан", до статутного капіталу якого був переданий цілісний майновий комплекс ДАК в обмін на пакет акцій в "Кримському титані" у розмірі 50% плюс 1 акція.

Другим акціонером є OstChem Germany GmbH - дочірня компанія OstChem Holding AG, що входить до Group DF співвласника RosUkrEnergo Дмитра Фірташа.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: