Українській "дочці" "Газпрому" продовжили ліцензію

П'ятниця, 23 квітня 2010, 14:56

Національна комісія регулювання електроенергетики (НКРЕ) вирішила видати ТОВ "Газпром збут Україна" ліцензію на постачання газу за нерегульованим тарифом.

Відповідне рішення ухвалене на засіданні НКРЕ у п'ятницю, повідоимляє агентство "УНІАН".

Ліцензія видана строком на 5 років. Ліцензійні обсяги постачання газу для "Газпром збут Україна" затверджено на рівні до 7,5 млрд. кубометрів на рік.

Як повідомлялося, у листопаді 2009 року ТОВ "Газпром збут Україна" підписало з НАК "Нафтогаз України" договір про купівлю-продаж природного газу в 2010 році.

Реклама:

Відповідно до умов договору, "Газпром збут Україна" в 2010 році придбає у "Нафтогазу" для подальшої реалізації підприємствам України природний газ в обсягах, що не перевищують 25% загального обсягу імпортного природного газу, призначеного для промислових споживачів України.

ТОВ "Газпром Збут Україна" - дочірня компанія ВАТ "Газпром", - створена для роботи на українському ринку на виконання Угоди про врегулювання відносин у газовій сфері між Україною і Російською Федерацією.

Компанія має у своєму розпорядженні діючу ліцензію на постачання природного газу за нерегульованим тарифом.

У квітні 2009 року НКРЕ видала ТОВ "Газпром збут Україна" ліцензію з річним обсягом постачання 7,5 млрд. кубометрів газу терміном на рік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!