KLM підвищує рівень комфорту у класі Economy Comfort ®

Середа, 21 квітня 2010, 16:40

KLM представляє новий продукт - зону підвищеного комфорту в економічному класі Economy Comfort

Крісла в зоні Economy Comfort розташовані таким чином, що у пасажирів з'являється на 10 см більше вільного простору для ніг, при цьому спинки крісел можуть відкидатися в два рази глибше в порівнянні зі стандартними місцями.

Пасажири Economy Comfort також зможуть швидше виходити з літака, тому що ця зона знаходиться в передній частині салону економічного класу. Обслуговування пасажирів та харчування в зоні Economy Comfort залишаються такими ж, як в економічному класі. KLM запропонує більше 1500 крісел у зоні щоденно Economy Comfort

Виділення зони Economy Comfort дозволяє пасажирам, які подорожують економічним класом, вибирати новий рівень комфорту в салоні літака.

 

Раніше пасажири вже могли вибирати місця з додатковим простором для ніг, а також місця, де в ряді 2, а не 3 пасажири. Але ця нова альтернатива відображає обіцянку KLM йти назустріч побажанням своїх пасажирів, одним з яких було розширення варіантів розміщення в економічному класі. 

Номінальна доплата за місце в Economy Comfort складе від 80 до 150 євро для рейсу в один бік, в залежності від дальності польоту.

Для учасників програми Flying Blue Platinum, а також пасажирів, які придбали квиток в економічний клас з гнучким тарифами, місця в Economy Comfort надаються без додаткової оплати.

Реклама:

Учасники програми Flying Blue отримують знижку золото 50%, учасники програми Flying Blue срібло - 25%.

При покупці квитка пасажири можуть забронювати місце в Economy Comfort через кнопку "Моя броня" на сайті www.klm.com за 90 днів до від'їзду або при он-лайн реєстрації.

Також млжна це зробити по телефону, в офісі продажу, в аеропорту через кіоски самообслуговування, або на стійках обслуговування клієнтів, крім аеропорту Схіпхол в Амстердамі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!