Мінпромполітики готує завод ім. Шевченка до санації

Вівторок, 13 квітня 2010, 09:19

План санації ДП "Харківський приладобудівний завод імені Т.Шевченка" має бути готовий до травня 2010 року, і проходити вона повинна за активної участі трудового колективу.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства промислової політики, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"Керівництву підприємства рекомендується розширити номенклатуру продукції та розглянути можливість виробництва нового виду техніки з активним залученням профільних наукових організацій", - повідомляє агентство.

Заступник міністра промполітики Віталій Кравченко, заявив, що міністерство дотримується позиції щодо збереження профілю діяльності підприємства, розширення номенклатури продукції, реалізації пріоритетів його інноваційного розвитку та прозорих схем оздоровлення.

Реклама:

"Необхідно вжити управлінські заходи, які сприятимуть відновленню платоспроможності харківського приладобудівного заводу, а згодом і нарощуванню виробництва різноманітної високотехнологічної продукції", - сказав Кравченко.

Особливу увагу, на його погляд, варто приділити посиленню співпраці адміністрації з профкомом, не допустити зростання соціальної напруженості в колективі.

Як відомо, ДП "Харківський приладобудівний завод ім. Т.Шевченка" виробляє спецтехніку, обладнання для зв'язку, електростанцій, залізниць і газової промисловості.

На підприємстві працює понад дві тисячі осіб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: