Акімова обіцяє пропозиції реформ до кінця травня

П'ятниця, 26 березня 2010, 18:38

У Комітеті з економічних реформ йде інтенсивна робота з формування робочих груп, які будуть займатися окремими напрямками реформ.

Про це повідомила перший заступник голови Адміністрації Президента Ірина Кімова, передає агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

За її словами, рух у цьому напрямку дозволить комітету наприкінці травня 2010 року вийти з цікавими пропозиціями з реформ у країні.

"Якщо сформулювати коротко, то можна сказати так: робота йде дуже інтенсивно, організаційна частина її триває і в значній мірі буде закінчена на наступному тижні, ми готові розглядати перші тематичні результати роботи на наступному тижні", - пояснила вона.

 Акімова уточнила, що відбулася зустріч із керівниками робочих груп комітету з економічних реформ.

"Керівники робочих груп уважно пройшлися по регламенту робіт. Досягнуто розуміння, чого ми чекаємо. Це списки членів робочих груп, це тематика і склад робочих підгруп, де будуть конкретно розроблятися дуже вузькі напрямки реформ", - уточнила Акімова.

Реклама:

Це також графік їх роботи на найближчі 60 днів, додала вона.

"Все робиться до терміну, який був встановлений президентом з підготовки самої програми стратегічних реформ в Україні. Гадаю, такий швидкий рух уперед дасть нам можливість вийти з цікавим документом наприкінці травня 2010 року", - сказала вона.

Як відомо, комітет з економічних реформ створений указом президента від 26 лютого 2010 року. Очолив його сам Віктор Янукович.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!