Кінах скаржиться, що призначення Бродського не узгодили з бізнесом

Середа, 24 березня 2010, 16:12

Рішення про призначення підприємця Михайла Бродського головою Держкомпідприємництва повинне було прийматися з урахуванням думки бізнес-кіл.

Про це заявив президент Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) Анатолій Кінах, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Я не хочу давати оцінки персоналіям, але ми вважаємо, що коли ідеться про таку публічну посаду, а ця посада дуже публічна, то кандидатура повинна була бути попередньо розглянута, влада повинна була провести відповідні консультації з бізнес-спільнотою: з об'єднаннями, з асоціаціями малого і середнього бізнесу", - сказав він.

У той же час він зазначив, що УСПП розраховує на конструктивну роботу з новим керівником Держкомпідприємництва в майбутньому.

Реклама:

"Безумовно, всі добрі, розумні, системні пропозиції і справи комітету, не залежно від особистості голови, будуть підтримуватися. Там, де будуть відхилення від таких принципів, буде жорсткий діалог і протидія", - відзначив Кінах.

Як повідомлялося, Михайло Бродський у середу очолив Державний комітет з питань регуляторної політики та підприємництва.

Попередня керівниця Держкомпідприємництва Олександра Кужель застерігає Бродського від наступу на спрощену систему оподаткування і сподівається переконати його у необхідності збереження цієї системи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!