Азаров призначив Тігіпка відповідальним за ціни

Середа, 17 березня 2010, 12:35

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив віце-прем'єрові Сергію Тігіпко терміново вжити заходи для цінової стабілізації в Україні.

Про це він заявив на засіданні Кабміну у середу, перераховуючи першочергові завдання свого уряду, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Нас не може не турбувати цінова нестабільність. Ми повинні в нашій країні забезпечити чесні ціни та їх стабільність. За це персонально відповідає Тігіпко. Разом з міністерствами, Антимонопольним комітетом і у взаємодії з Нацбанком він повинен терміново вжити заходи для цінової стабілізації", - підкреслив прем'єр.

Крім цього, Азаров поклав на віце-прем'єрів Сергія Тігіпка і Віктора Тихонова, а також на міністра економіки Василя Цушка і міністра фінансів Федора Ярошенка персональну відповідальність за пожвавлення споживчого попиту і відновлення "будівельного конвеєра".

Реклама:

"Головна умова подолання кризи - стабілізація ситуації в економіці. Які ключові питання? Будівництво та розвиток внутрішнього ринку. Тігіпко, Тихонов, Ярошенко, Цушко - на вас лежить персональна відповідальність", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: