Зурабову довелося відповідати за борги ЧФ РФ

Субота, 27 лютого 2010, 12:21

Голова Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Куніцин порушив питання боргів Чорноморського флоту Росії перед Севастополем і скорочень на флоті.

Про це ішлося на його зустрічі з послом Росії Михайлом Зурабовим, повідомляє агентство "УНІАН" із посиланням на прес-службу Севастопольської міської державної адміністрації.

У повідомленні зазначається, що Куніцин і Зурабов торкнулися "низки тем, що стосуються проблем боргів Чорноморського флоту РФ перед пенсійним фондом і масових скорочень вільнонайманих працівників на підприємствах і структурах флоту".

Співрозмовники домовилися, що перелічені теми "найближчим часом буде розглянуто на офіційному рівні", відзначили в прес-службі.

Реклама:

"Зурабов висловив готовність сприяти у розв‘язанні всіх проблемних питань, пов`язаних з перебуванням і функціонуванням ЧФ РФ на території Севастополя", - повідомляє міськадміністрація.

За даними Головного управління Пенсійного фонду в Севастополі, борг підприємства "Будівельне управління Чорноморського флоту Міністерства оборони РФ" пенсійному фонду на 20 лютого 2010 року становила близько 10,5 млн. гривень.

При цьому загальна пенсійна недоїмка по місту становить більш як 17 млн. гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: