Рахунки вкладників "Надра" все-таки переведуть до "Родоводу"

Середа, 23 грудня 2009, 11:02

На своєму сьогоднішньому засіданні Кабінет міністрів має намір ухвалити рішення про переведення рахунків вкладників банку "Надра" і активів банку до Родовід Банку.

Як передає агентство "УНІАН", про це повідомила прем`єр-міністр Юлія Тимошенко на засіданні Кабміну.

Вона підкреслила, що процедура передачі рахунків і активів буде аналогічна тій, яка була використана при передачі рахунків Укрпромбанка до Родовід Банку.

Тимошенко також зазначила, що це питання на засіданні уряду буде розглянуто першим.

Реклама:

"Зараз ми пропонуємо включити до порядку денного й прийняти - ми це першим питанням і розглянемо - постанова про те, що всі вкладники Надра Банку разом із активами Надра Банку, які частково забезпечують погашення вкладів, були передані у Родовід Банк і щоб до кінця цього року, а точніше на Новий рік, люди мали можливість отримати свої вклади", - сказала Тимошенко.

Вона підкреслила, що ця процедура узгоджена з міжнародними фінансовими організаціями й висловила надію, що Національний банк сприятиме процесу переведення активів.

Раніше повідомлялося, що переведення якісних активів проблемного банку "Надра" до Родовід Банку може викликати негативну реакцію з боку інвесторів проблемної кредитно-фінансової установи.

Як відомо, у банку "Надра" з 10 лютого 2009 року введено тимчасову адміністрацію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: