Уряд звинувачують у блокуванні казначейських рахунків

Понеділок, 21 грудня 2009, 17:19

Партія регіонів звинувачує Кабінет міністрів у блокуванні казначейських рахунків місцевих органів влади і самоврядування.

Про це сказано в заяві ПР, повідомляє агентство "Українські новини".

"У самий розпал зимової стихії, що розбушувалася, органи Державного казначейства за вказівкою уряду повністю заморозили кошти місцевих органів самоврядування... Партія регіонів вимагає, щоб Кабінет міністрів негайно розблокував казначейські рахунки місцевих органів влади і самоврядування", - сказано в заяві.

На думку ПР, дії Кабміну призвели до паралічу роботи районних, міських і обласних комунальних служб, оскільки їм немає за що купити пально-мастильні матеріали, щоб вивести на дороги снігоочисну техніку й організувати рятувальні роботи.

Реклама:

"Відповідальність за катастрофічний стан доріг, неналежне функціонування транспорту, життя і здоров'я людей повною мірою лягає на уряд Тимошенко", - сказано в заяві.

ПР вважає, що в цій складній ситуації виявилася вся суть обіцянок і турботи Тимошенко про місцеве самоврядування.

Як повідомлялося, 17 грудня президент Віктор Ющенко попросив Генеральну прокуратуру перевірити затримки виділення Державним казначейством передбачених державним бюджетом коштів регіонам.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!