Райффайзен Банк Аваль спростовує інформацію про нові скорочення

Вівторок, 1 грудня 2009, 18:31

Один з найбільших іноземних банків в Україні - Райффайзен Банку Аваль не має наміру проводити ще одне планове скорочення персоналу банку.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" з посиланням на прес-службу українського банку.

Відповідна заява з'явилася у відповідь на повідомлення зарубіжних ЗМІ про нібито плановані нові звільнення в Райффайзен Банку Аваль.

"Це не нове скорочення, це скорочення, яке було оголошено ще в 2008 році. Скорочення почалося ще в листопаді 2008 року і поки не завершено. Скорочення поступове - процес триває", - зазначив начальник відділу зв'язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Райффайзен Банку Аваль Леонід Зябрев.

Реклама:

У банку нагадали, що скорочення персоналу, який не задіяний безпосередньо в обслуговуванні клієнтів, відбувається в рамках реструктуризації організаційної структури і оптимізації мережі регіональних відділень, і не перевищить 10% працівників.

"Скорочення, яке ще триває, торкнулося не визначених функцій, а проводиться рівномірно в центральному офісі, регіональних дирекціях та відділеннях. Проходить реструктуризація, змінюється структура - це постійний процес, кількість персоналу постійно змінюється", - пояснили в банку.

Як повідомлялося, у вівторок ЗМІ, посилаючись на слова головного фінансового директора Raiffeisen International, опублікували повідомлення про нібито заплановане подальше скорочення числа робочих місць в Україні.

ПАО "Райффайзен Банк Аваль" засновано у березні 1992 року.

Райффайзен Банк Аваль є дочірнім банком компанії Raiffeisen International Bank-Holding AG.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: