ВТБ Банк на день відключить всі картки

Середа, 4 листопада 2009, 17:11

У зв'язку з переходом "ВТБ Банку" на новий процесинговий центр "Мультикарта", 10 листопада протягом робочого часу всі пластикові картки банку практично не будуть працювати.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби банку.

Згідно з повідомленням, у цей день в період з 11:20 до 17:00 неможливо буде скористатися карткою в усіх банкоматах і відділеннях не тільки "ВТБ Банку", а й інших банків. Також можливі труднощі при оплаті картою в цей час через POS-термінали в магазинах.

Разом з тим до 11:20 і після 17:00 картами можна буде користуватися в стандартному режимі.

Реклама:

Крім того, на весь період часу переходу на новий процессінгтовийцентр з 9 по 11 листопада 2009 року можливі тимчасові труднощі при використанні банкоматів, терміналів і платіжних карт "ВТБ Банку".

У банку також повідомляють, що "ВТБ банк" виходить з мережі банкоматів "Атмосфера", в яких існували пільгові тарифи.

Разом з тим ВТБ уклав договори з банками-партнерами таким чином, що тарифи при використанні банкоматів цих банків будуть такими ж, як і при використанні банкомата "ВТБ Банку".

ВАТ "ВТБ Банк (Україна)" (раніше банк "Мрія") заснований в 1992 році, за класифікацією НБУ входить у першу групу банків (група найбільших). Мережа банку налічує близько 200 точок продажу в усіх областях та великих містах України.

Пакет 99,9% акцій банку належить ВАТ "Банк ВТБ" (Росія), найбільшим акціонером якого є уряд Росії з часткою 75% акцій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!