Фондовий ринок почав день зі зниження

Четвер, 26 листопада 2009, 12:14

Український фондовий ринок знижується в першій половині торговельної сесії в четвер 26 листопада слідом за основними міжнародними ринками.

Про це ідеться в оперативному щоденному огляді компанії iTrader.

Різке зниження на відкритті торгів відправило індекс УБ в діапазон 1510 - 1515 пунктів (зниження на 1,6%), на мінімальні значення за останні 3 тижні.

Зниження відбувається по всьому спектру ліквідних акцій, але найбільший тиск спостерігається в акціях металургійних компаній, як і днем раніше, зазначають аналітики iTrader.

Реклама:

Так, Азовсталь знижується на 3%, Алчевський металургійний комбінат знижується на 2,7%, Єнакіївський металлругіческій завод втрачає 1,7%.

Трохи краще ринку виглядають акції електрогенерації, які втрачають в середньому до 1%, але на мінімальній активності.

Незважаючи на в основному позитивні статистичні дані з економіки США, що вийшли напередодні, основні міжнародні майданчики продовжили корекцію.

Активно знижуються російські ринки, що побічно впливає на українські майданчики акцій, знижуються ринки в азіатському регіоні, які задають тон торгівлі на усіх світових майданчиках в останні кілька днів.

"У випадку погіршення зовнішнього новинного фону, корекція на українських майданчиках продовжиться. Найближчим важливим рівнем підтримки для індексу УБ діапазон 1470-1490", - зазначає старший трейдер iTrader Володимир Волков.

За його словами, цей рівень відповідає лінії висхідного тренда, яку індекс тестували в жовтні поточного року.

Ця лінія також є нижньою межею висхідного каналу, за результатами тестування цієї підтримки на міцність можна буде судити про подальший рух ринку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!