"Луганськтепловоз" продадуть в грудні

Четвер, 19 листопада 2009, 14:47

Фонд державного майна (ФДМ) України в грудні 2009 року планує виставити на конкурс з використанням елементів аукціону 76% акцій ВАТ "Холдингова компанія "Луганськтепловоз".

Це закріплено відповідним наказом ФДМ від 18 листопада, що вносить корективи в план-графік приватизації в IV кварталі, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Крім того, ФДМ виключив з грудневого плану-графіка продажу на конкурсі з елементами аукціону 67,79% ВАТ "Укртелеком".

У план-графік приватизації на грудень, зокрема, включені також 42,221% акцій ВАТ "Авіакомпанія "Константа".

Реклама:

Як повідомлялося, ФДМ має намір 2 грудня провести конкурс з відбору оцінювача ринкової вартості 76% акцій ВАТ "ХК" Луганськтепловоз ".

Згідно з рішенням Луганського господарського суду від 12 жовтня цього року 5 ноября 76% пакет акцій "Луганськтепловоз" було списано з рахунку управляючої компанії "Брянський машзавод" (РФ) і перераховано на рахунок ФДМ.

За словами в.о. голови Фонду Дмитра Парфененка, компенсація КК "Брянський машзавод", яка навесні 2007 року заплатила за ці акції 292,505 млн. грн. при стартовій ціні 292 млн. грн., за законом буде виплачена тільки після повторного продажу цього пакета.

"Луганськтепловоз" випускає магістральні та маневрові тепловози, дизель-і електропоїзди, трамваї, поворотні кола, запчастини для залізничного транспорту. Основні замовники - "Укрзалізниця" і Російські залізниці.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!