Український фондовий ринок копіює негатив

Четвер, 19 листопада 2009, 13:32

Слідом за негативною динамікою на міжнародних майданчиках і зміцненням долара, український фондовий ринок у четвер знизився.

Про це йдеться в оперативному щоденному огляді компанії iTrader.

Зниження індексу УБ досягло близько 1,50%, наближаючись до позначки 1560 пунктів. У лідерах зниження опинилися акції металургів, Укрсоцбанку та "Укртелекому", які демонстрували динаміку краще ринку в попередні торгові дні, відзначають експерти.

"Волатильність на ринку посилюється. Ринок поступово втрачає напрямок свого рух, займаючи горизонтальний коридор з діапазоном 1550 - 1600 пунктів", - вважає.

Реклама:

За його словами, причиною цього руху може бути відсутність ідей у місцевий учасників ринку і повної повторення динаміки міжнародних ринків акцій і сировини.

Неоднозначні дані з відновлення розвинених економік все більше змушує задуматися учасників ринку щодо майбутнього руху ринків. Апетит до ризику поступово знижується, про що свідчить зміцнення американської валюти, говориться в огляді.

На думку експертів, у разі продовження даної тенденції, ринки сировини піддаватимуться корекції, що вплине у свою чергу на фондові ринки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!