Родовід Банк звинувачує адміністратора Укрпромбанку в саботажі

Вівторок, 17 листопада 2009, 15:50

Тимчасова адміністрація Укрпромбанку зриває переведення вкладів клієнтів, і тим самим ставить під загрозу виконання Родовід Банком зобов'язань перед вкладниками.

Така заява міститься у повідомленні, розміщеному на офіційному веб-сайті Родовід Банку.

У фінустанові відзначають, що не можуть оформити реєстри зобов'язань по депозитах і поточних рахунках у зв'язку з тим, що до цього часу не отримали від Укрпромбанку первинні документи.

У зв'язку з цим дміністрація банку просить Мінфін, НБУ та тимчасового адміністратора Укрпромбанку Костянтина Раєвського "докласти максимум зусиль для своєчасного виконання Родовід Банком зобов'язань перед вкладниками Укрпромбанку".

Реклама:

Як повідомлялося, Родовід Банк оголосив про початок реєстрації вкладників-фізосіб Укрпромбанку в електронній черзі, відповідно до якого передбачається виплата вкладів. Видачу депозитів банк планує розпочати 23 листопада.

Як повідомив "Економічній правді" один із клієнтів банку, через великий наплив бажаючих зареєструватися ані на сайті, ні по телефону наразі неможливо.

"З 10 години ранку намагаємося зареєструватися в електронній черзі для отримання депозиту, який, за рішенням НБУ, передано до "Родоводу". Але сайт просто "лежить" і зайти за вказаним URL неможливо", - говорить співрозмовник.

Вкладниками Укрпромбанку є 461 тис. фізичних осіб. Тимчасова адміністрація діє в ньому з січня 2009 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!