Тимошенко відновила "боргові" постанови, скасовані Ющенком

Середа, 11 листопада 2009, 14:15

Уряд сьогодні на засіданні відновив дію постанов про надання державних гарантій для залучення іноземних кредитів державними підприємствами України для закупівлі медичного обладнання.

Про це повідомив головний санітарний лікар України Олександр Біловол на прес-конференції в Кабінеті міністрів, повідомляє агентство "УНІАН".

"Уряд повторно розглянув постанову про інвестиційні проекти з постачання того медобладнання, яке на сьогодні украй необхідне, у тому числі й апаратів штучної вентиляції легенів, устаткування для гемодіалізу і іншого устаткування, в якому дуже гостро зараз мають потребу лікарні, інфекційні відділення", - сказав він.

За словами головного санітарного лікаря, уряд розраховує, що президент України Віктор Ющенко не зупинить повторно дію цих постанов.

Реклама:

Як повідомлялося, у середу прем'єр-міністр Юлія Тимошенко назвала "саботажем" з метою введення надзвичайного стану затягування підписання президентом закону про виділення 1 млрд. гривень на боротьбу з епідемією грипу та призупинення дій постанов Кабінету міністрів про закупівлю медичного обладнання за рахунок держгарантій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!